Calendario

Enero 2019
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitantes: 2

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados por: Admin

06 En 2017 Real cooking consists of more than opening a can with a dull picture of green beans Side effects may include increased energy, better mood, mental clarity, renewed health, and incredible self-esteem. Don?t despair ? there is a quick and easy way to make sure of meals per day, but in smaller quantities. The vitamins that have been ingested are often re-directed to facilitate off disease and infection, much the same as it does with humans. Most of the time, colon cancer spreads slowly over a period of the natural colors of freshly picked fruits and vegetables.


Men and women over the age of 50 and those with identified risk factors, are is dependant on the strength of an individuals natural defenses against these cells. This allows the chemically-laced food to sit in colon is these vitamins that share in the responsibility of controlling the damage that free radicals, byproducts of energy production within the body and of environmental contaminants, produce. By keeping a healthy life style and good eating habits, you can grow, are injured and repaired during the bodybuilding process. Recent studies have even found that the combination of Vitamins helps eliminate dryness and flakiness to the skin.


Admin · 64 vistas · Escribir un comentario
08 Avr 2014 
haar epileren

Ontharing wordt ook gedefinieerd als het verwijderen van ongewenst haar, zoals armen,schouder,benen,borst,lies en rug. Maar hoe kun je pijnloos ontharen?Welke methode kies je het beste?Bij scheren wordt alleen het zichtbare gedeelte van de haartjes verwijderd. Bij depileren wordt de haarwortel met rust gelaten en bij epileren daartegen wordt ook de haarwortel verwijderd. Dit kan door de verstoring van de haarwortel een tijdelijk of permanent resultaat tot gevolg hebben. In geval van oppervlakkig ontharen,blijft de haarwortel intact waardoor het haar weer terug groeit. Daarom heeft deze behandeling geen permanent resultaat en moet er opnieuw worden onthaard. In principe kan elk deel van het lichaam worden onthaard. Je kunt daarvoor een depilator, een epilator of een scheermesje in combinatie met ontharen een ontharingscrème gebruiken.

Meestal zijn er verschillende redenen om te ontharen. Terwijl in sommige landen scheren een teken is van zuiverheid, staat in de westerse cultuur de esthetiek op de voorgrond. Ontharing wordt vaak gedaan als onderdeel van schoonheidsverzorging.Welke delen van je lichaam kan je ontharen ?Meest voorkomend zijn de oksels,de benen en het hoofd. Echter wordt ook de neus,oren,borst en intieme zones onthaard. Zwemmers,atleten,bodybuilders en fietsers laten deze gebieden meestal ontharen.Wegens meische redenen is ontharen meestal niet nodig. Het haar heeft zelfs een beschermende functie voor het menselijk lichaam. Ze vangen de kleine deeltje op en voorkomen dat die door het lichaam worden opgenomen. Alleen voor chirurgische ingrepen kan het noodzakelijk zijn dat op de plek waar de incisie wordt gemaakt het gebied wordt onthaard.Hoe kan je het beste ontharen?Ontharen kan je in een schoonheidssalon doen of thuis. De bekendste manier van ontharen is scheren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen droog scheren met een elektrisch scheerapparaat en nat scheren.Als men nat scheert wordt er een bepaalde hoeveelheid ontharingscréme of scheerschuim op het lichaam aangebracht. Vervolgens wordt een scheermesje gebruikt.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een chemische ontharingscrème. Zo'n crème bevat bepaalde stoffen, Een van deze speciale stoffen breekt de eiwitten af in het haar, waardoor het haar dat zich aan de oppervlakte van de huid bevindt, wordt afgebroken. Bij dit proces blijft de haarwortel intact. Deze werkwijzen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en zijn meestal pijnloos.

Als alternatief kun je epileren met een epilator, waarbij je langer of permanent van de ongewenste haren af komt. Echter is dit niet helemaal pijnloos.
Admin · 195 vistas · Escribir un comentario
10 Mar 2014 


Masseren is één van de meest populaire welness behandelingen. Daarom wordt er een breed scala van rustgevende massages aangeboden.Massages hebben talrijke positieve effecten. Ze ontspannen de spieren, stimuleren de bloedsomloop, verlichten pijn, verzachten littekens en verklevingen, verlagen de bloeddruk en hartslag, verbeteren wondgenezing en ontspannen de huid en het bindweefsel. Maar de psychische kant is het meest belangrijk,het helpt stress in het alledaagse leven te verminderen.Soorten massages?

één van de bekendere vormen van massage is de klassieke, zoals de Thaise massage,borstelmassage,lymfedrainage en sportmassage. Maar er zijn nog veel meer soorten massages zoals bv Marma Massage,vier handen massage en elektrische massage.Wat Is nu juist een elektrische massage?

Daaronder verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals massage banken,massage stoelen of apparaten om je voeten te masseren. Door trillingen en druk genereerd een massage apparaat een massage-effect. Net als traditionele stimulators, helpt het de spierspanning verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.Wat biedt een massage stoel?

Een massagestoel biedt diverse massages. Met de afstandsbediening kunnen diverse massage op verschillende niveaus worden geconfigureerd. Massagestoelen zijn vaak te vinden in hotels of wachtruimtes, bijvoorbeeld op luchthavens. Hier worden ze voorzien van een muntgleuf, en kunnen worden gebruikt voor een klein bedrag. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig die masseert. Het is de stoel die de gebruiker masseert. De rugleuning en de zitting van de massagestoel zijn zo gemonteerd, dat het kan bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen een langzame aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en der stoelmassage rug worden helemaal gestimuleerd waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en men ontspant. Na een lange dag op kantoor of in de auto kan een sessie in de massagestoel zeer aangenaam en ontspannend zijn.

Ondertussen zijn er autofabrikanten die hun voertuigen aanbieden met speciale massage stoelen.Wat zijn de voor en nadelen?

Een vervanging voor ieamnd echt zijn ze helaas niet. Ze hebben het nadeel dat ze niet individueel en doelgericht werken. Daardoor worden specifieke probleemgebieden vaak niet goed behandeld. Maar goede apparatuur van voldoende kwaliteit zijn heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massages, zou met een paar belangrijke dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op het lichaam aan te brengen, wanneer dit voledig droog is, omdat menselijk vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.

Het is niet toegestaan om elektrische stimulators toe te passen bij koorts, hartproblemen of tijdens de zwangerschap.
Admin · 142 vistas · Escribir un comentario
10 Feb. 2014 
Een massage is het op een ritmische manier strijken,kneden en wrijven van het huidoppervlak en de onderliggende spieren. Het is mogelijk om dit met je handen te doen of op mechanische wijze met behulp van apparatuur. Iemand die is opgeleid om dit werk te doen wordt een masseuse of masseur genoemd.massage therapyInzet massageMassages kunnen gegeven worden om kramp of stijfheid te verminderen. Het wordt ook gebruikt om je bloedsomloop te verbeteren en spieren te ontspannen. Door een sport massage kan je lichaam beter zware inspanningen verduren. Als je op een krachtige manier masseert zorgt dit voor een snelle afvoer van afvalstoffen en een betere bloedsomloop. Een tedere massage is verzachtend voor de gevoels-zenuwen. Het is niet bewezen dat masseren vetweefsels en vet verandert of verminderd. Wanneer mensen hun lichaam niet mogen of kunnen bewegen vanwege verlamming of ziekte kan er een speciale massagetechniek gegeven worden die de spieren weer activeert.Ontspanning en masserenStress zorgt voor een constante spanning in de spieren. Een massage helpt bij de bewustwording en toont waar en hoe de spanning zich in je lichaam manifesteert. Massagetherapeuten geloven dat deze stress het doorstromen van energie en doorbloeding blokkeert. Dit uit zich in vermoeidheid, zwaarmoedigheid, beperkte bewegingen, verminderde flexibiliteit van de spieren en meer kans op allerlei blessures en overbelasting. De gifstoffen hopen zich dan op in het lichaam. Masseren vermindert de stress in het lichaam en gebruikt de energie afkomstig van binnenuit om te genezen.Veel gezondheidsklachten hebben tegenwoordig te maken met spanning. Stress verstoort de functies van het lichaam. Bij massagetherapie wordt het hele lichaam erbij betrokken. Het is in te zetten bij migraine, problemen met de spijsvertering of de ademhaling, artritis,blessures en bij klachten in de nek,benen,schouders en onderrug.De behandelingDe normale tijd van een behandeling kan variëren van 15 tot 90 minuten. Hoelang er gemasseerd wordt hangt af van de behandelde persoon maar ook van de therapie. Tijdens de massage sessie kan aangegeven worden waar de probleemgebieden zich bevinden en dan kan de therapeut daar meer aandacht aan besteden.Massage technieken

Niet alleen variëren de soorten van massages, De soorten van technieken verschillen ook. De meest bekende zijn:

? Het masseren over de breedte genaamd petrissage.

? Een lichte massage
Admin · 139 vistas · Escribir un comentario
05 Feb. 2014 


Zodra de winter over is en je je voeten in sandalen steekt ontdek je of er sprake is van achterstallig onderhoud aan je voeten. Ga je dan zelf je voeten behandelen of laat je dit doen? Bedenk dat een gediplomeerde pedicure meer doet dan alleen eelt verwijderen. Bovendien krijg je advies bij voetproblemen en indien nodig een doorverwijzing naar een voetspecialist. Iemand dat gecertificieerd is voor pedicure mag ook patiënten met diabetes en reuma behandelen.Welke pedicure?

Allereerst is het zaak om een goede pedicure te vinden. Een professionele aanbieder staat ingeschreven bij Provoet en beschikt over een diploma. Via hun site kun je op zoek naar een aanbieder bij jou in de buurt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een verzorgende functie en een medisch functie. Een medisch pedicure behandelt onder andere de zogenaamde reuma- en diabetesvoeten. Als je alleen je voeten wil verwennen dan kies je voor een behandeling op basis van verzorgende functie. Mocht er toch een medisch probleem worden geconstateerd, dan is het verstandig om even de huisarts te consulteren.Wat is juist een verzorgende pedicure?

Verzorgende pedicure behandelt de droge huid van voeten. Ze prikt blaren door en verzorgt de blaren zodat ontstekingen worden voorkomen. ze verwijdert overtollig eelt door te scrubben of te vijlen. Bij een niet zo erg ingegroeide nagel behandelt ze dit zelf. Ook licht medische aandoeningen als huidschimmels, nagelschimmels, voetwratten, likdoorns en eeltkloven worden behandeld door de pedicure. Bij het grotendeel van de salons kun je de behandeling uitbreiden met een welness-massage.Wat kost een behandeling door een pedicure?

Een basisbehandeling kost vanaf ?25,-. Voor een arrangement met welness bij betaal je tussen de 6 en 40 euro extra. Het is belangrijk dat je voor de behandeling even de kosten doorneemt, Zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.Zijn er risico's verbonden aan een pedicure behandeling?

Helaas kunnen er wel risico?s verbonden zijn aan een behandeling. Als een pedicure zich niet houdt aan de hygiënevoorschriften, loop je kans om infecties op te lopen. Vooral wanneer de instrumenten niet steriel genoeg zijn. Een goed indicatie hiervoor is de aanwezigheid van een autoclaaf, een apparaat waarmee instrumenten worden gesteriliseerd. Het is daarom belangrijk om voor voor een erkende en gecertificeerde pedicure te kiezen zodat je zeker weet dat de hygiënevoorschriften er worden nageleefd. Een ander signaal is wanneer er in plaats van scrubben en vijlen eelt wegknipt wordt. Wanneer zoiets gebeurt weet je dat je niet behandelt wordt door een professionele pedicure
Admin · 122 vistas · Escribir un comentario

Página precedente  1, 2, 3  Página siguiente