Calendario

Marzo 2014
LunMarMierJueVierSabDom
 << <En 2019> >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados en: Marzo 2014

10 Mar 2014 


Masseren is één van de meest populaire welness behandelingen. Daarom wordt er een breed scala van rustgevende massages aangeboden.Massages hebben talrijke positieve effecten. Ze ontspannen de spieren, stimuleren de bloedsomloop, verlichten pijn, verzachten littekens en verklevingen, verlagen de bloeddruk en hartslag, verbeteren wondgenezing en ontspannen de huid en het bindweefsel. Maar de psychische kant is het meest belangrijk,het helpt stress in het alledaagse leven te verminderen.Soorten massages?

één van de bekendere vormen van massage is de klassieke, zoals de Thaise massage,borstelmassage,lymfedrainage en sportmassage. Maar er zijn nog veel meer soorten massages zoals bv Marma Massage,vier handen massage en elektrische massage.Wat Is nu juist een elektrische massage?

Daaronder verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals massage banken,massage stoelen of apparaten om je voeten te masseren. Door trillingen en druk genereerd een massage apparaat een massage-effect. Net als traditionele stimulators, helpt het de spierspanning verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.Wat biedt een massage stoel?

Een massagestoel biedt diverse massages. Met de afstandsbediening kunnen diverse massage op verschillende niveaus worden geconfigureerd. Massagestoelen zijn vaak te vinden in hotels of wachtruimtes, bijvoorbeeld op luchthavens. Hier worden ze voorzien van een muntgleuf, en kunnen worden gebruikt voor een klein bedrag. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig die masseert. Het is de stoel die de gebruiker masseert. De rugleuning en de zitting van de massagestoel zijn zo gemonteerd, dat het kan bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen een langzame aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en der stoelmassage rug worden helemaal gestimuleerd waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en men ontspant. Na een lange dag op kantoor of in de auto kan een sessie in de massagestoel zeer aangenaam en ontspannend zijn.

Ondertussen zijn er autofabrikanten die hun voertuigen aanbieden met speciale massage stoelen.Wat zijn de voor en nadelen?

Een vervanging voor ieamnd echt zijn ze helaas niet. Ze hebben het nadeel dat ze niet individueel en doelgericht werken. Daardoor worden specifieke probleemgebieden vaak niet goed behandeld. Maar goede apparatuur van voldoende kwaliteit zijn heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massages, zou met een paar belangrijke dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op het lichaam aan te brengen, wanneer dit voledig droog is, omdat menselijk vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.

Het is niet toegestaan om elektrische stimulators toe te passen bij koorts, hartproblemen of tijdens de zwangerschap.
Admin · 142 vistas · Escribir un comentario