Calendario

Abril 2014
LunMarMierJueVierSabDom
 << <En 2019> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados en: Abril 2014

08 Avr 2014 
haar epileren

Ontharing wordt ook gedefinieerd als het verwijderen van ongewenst haar, zoals armen,schouder,benen,borst,lies en rug. Maar hoe kun je pijnloos ontharen?Welke methode kies je het beste?Bij scheren wordt alleen het zichtbare gedeelte van de haartjes verwijderd. Bij depileren wordt de haarwortel met rust gelaten en bij epileren daartegen wordt ook de haarwortel verwijderd. Dit kan door de verstoring van de haarwortel een tijdelijk of permanent resultaat tot gevolg hebben. In geval van oppervlakkig ontharen,blijft de haarwortel intact waardoor het haar weer terug groeit. Daarom heeft deze behandeling geen permanent resultaat en moet er opnieuw worden onthaard. In principe kan elk deel van het lichaam worden onthaard. Je kunt daarvoor een depilator, een epilator of een scheermesje in combinatie met ontharen een ontharingscrème gebruiken.

Meestal zijn er verschillende redenen om te ontharen. Terwijl in sommige landen scheren een teken is van zuiverheid, staat in de westerse cultuur de esthetiek op de voorgrond. Ontharing wordt vaak gedaan als onderdeel van schoonheidsverzorging.Welke delen van je lichaam kan je ontharen ?Meest voorkomend zijn de oksels,de benen en het hoofd. Echter wordt ook de neus,oren,borst en intieme zones onthaard. Zwemmers,atleten,bodybuilders en fietsers laten deze gebieden meestal ontharen.Wegens meische redenen is ontharen meestal niet nodig. Het haar heeft zelfs een beschermende functie voor het menselijk lichaam. Ze vangen de kleine deeltje op en voorkomen dat die door het lichaam worden opgenomen. Alleen voor chirurgische ingrepen kan het noodzakelijk zijn dat op de plek waar de incisie wordt gemaakt het gebied wordt onthaard.Hoe kan je het beste ontharen?Ontharen kan je in een schoonheidssalon doen of thuis. De bekendste manier van ontharen is scheren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen droog scheren met een elektrisch scheerapparaat en nat scheren.Als men nat scheert wordt er een bepaalde hoeveelheid ontharingscréme of scheerschuim op het lichaam aangebracht. Vervolgens wordt een scheermesje gebruikt.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een chemische ontharingscrème. Zo'n crème bevat bepaalde stoffen, Een van deze speciale stoffen breekt de eiwitten af in het haar, waardoor het haar dat zich aan de oppervlakte van de huid bevindt, wordt afgebroken. Bij dit proces blijft de haarwortel intact. Deze werkwijzen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en zijn meestal pijnloos.

Als alternatief kun je epileren met een epilator, waarbij je langer of permanent van de ongewenste haren af komt. Echter is dit niet helemaal pijnloos.
Admin · 195 vistas · Escribir un comentario